Nl | Fr | Eng    
Beste dame,
 
Het karakter van een ontmoeting kan uiteenlopend zijn. Je zoekt een stijlvolle en boeiende gesprekspartner die je vergezelt tijdens een uitstap of event? Je wenst even te ontsnappen aan de dagelijkse drukte bij een ontspannende massage? Of je verlangt ernaar om een ongedwongen, intiem samenzijn te beleven met een attente man? 
 
Ik krijg vaak de vraag hoe een klassieke date verloopt en of ik zelf bepaalde verwachtingen heb. Elke afspraak is op zich uniek, maar voor mij bestaat de perfecte opener van een ontmoeting uit een aangename kennismaking. We starten met een leuke en uitgebreide babbel, een hapje en een drankje erbij, wat muziek op de achtergrond, ... en zo bouwen we samen aan een ongedwongen en spontane sfeer waarbij niets hoeft, maar alles kan. Ik neem met plezier verder initiatief, maar even graag laat ik dit over aan jou :-) Vervolgens luidt een innige kus een avond in vol verleiding, begeerte en erotiek.
 
Wat de plaats van afspraak betreft, kunnen we elkaar ontmoeten op hotel, bij jou thuis of bij mij thuis. Ik woon ruim en modern te midden een landelijk gelegen pittoresk dorpje. We hebben er alle privacy en ik heet er je van harte welkom. Een afspraak is steeds mogelijk 's avonds en in het weekend. Ook overdag tijdens de week kan, maar dan plan ik dit wel graag enige tijd op voorhand in.
 
Kortom, of je nu op zoek bent naar een compagnon, vriend of secret lover: ik sta open voor jouw verhaal en samen maken we er een unieke ontmoeting van...
 
Om een afspraak te bespreken, alsook om de vergoeding te bekomen, kan je me steeds bereiken via de contactpagina.
 
Vele groeten,
Cédric