Nl | Fr | Eng    
Welkom
Dag dame,
 
Graag stel ik me even voor… Mijn naam is Cédric, ik tel 36 lentes en woon in Vlaanderen. Ik ben hoger opgeleid, drietalig, single en hetero. Ik heb bruin haar, groenblauwe ogen, meet 1m84 en weeg 82 kg. Ik draag geen baard of snor, noch piercing of tatoeage. Via de fotogalerij kom je nog iets meer te weten over hoe ik eruit zie.
 
Mijn persoonlijkheid zou ik omschrijven als oprecht, warm, innemend, goedlachs en attent. Ik sta overtuigd en opgewekt in het leven, met een open geest, vrij van vooroordelen en zoekend naar uitdaging en beleving. Ik hou eraan goed voor de dag te komen door een gezonde levensstijl en verzorgde kledij. Verder ben ik een fervent reiziger die graag nieuwe mensen leert kennen. De rest van mijn vrije tijd gaat op aan lezen, cultuur, twee huisdieren :-) en het spelen van muziek.
 
Maar even genoeg over mezelf nu. Ik ben namelijk nieuwsgierig naar wat jou hier brengt... Vertel me gerust iets meer over welk verlangen er bij je leeft en over de ontmoeting die in je gedachten speelt. Jouw wensen zijn wat telt en veel is voor mij bespreekbaar, zolang ons samenzijn plaatsvindt binnen een sfeer van wederzijds vertrouwen, respect en discretie. 
 
Wat mij betreft, staat aantrekkingskracht los van leeftijd en fysiek. Charme, savoir-vivre en uitstraling zijn voor mij van belang, met daarbovenop een verzorgd voorkomen en een lieve glimlach :-) Eerder dan gigolo of mannelijke escort, zie ik mezelf vooral als een gentleman die jou zijn uitgebreide aandacht schenkt om je op en top vrouw te laten voelen.
 
Ik hoop snel iets van jou te horen...
  
Beste groeten,
Cédric